Hlavní obsah

Zamilovaná Kobzanová o svatbě neuvažuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Modelka Diana Kobzanová v současnosti prožívá šťastné období - je zamilovaná. Hodně času tráví na cestách, její přítel, fotbalista Martin Jiránek působí v Moskvě. Diana proto neustále pendluje mezi Prahou a ruskou metropolí.

Článek

"Zatím se ale vdávat nehodlám," prohlásila. Připustila však, že rozhodnutí záleží také na partnerovi, což ona těžko ovlivní. Zato o případných dětech neuvažuje vůbec. "Děti? Ani omylem, ještě je čas. Nejdříve tak za sedm let."

Diana se modelingu věnuje částečně i v Moskvě, tam má ale na práci málo času, nejčastěji proto předvádí v Praze. V soukromí se nejraději obléká do sportovního oblečení, romantická móda jí totiž podle vlastního názoru nesluší. "Když si kupuji šaty, pochopitelně chci, aby vypadaly sexy, ale třeba v krátké sukni bych si sama nikam nevyrazila," sdělila Kobzanová.

Sexy džíny a bunda

Pokud však jde na párty s přítelem, chce aby jí to maximálně slušelo, a bere si proto i rafinované modely. Co se týče barev, nedá dopustit na černou, má ráda také tyrkysovou a pastelové barvy. Jednoznačně nejlépe se však cítí v teniskách, džínách a teplákové bundě. "Říká se, že to není sexy, ale mě to naopak sexy připadá," podotkla.

Diana Kobzanová, která v roce 2001 vyhrála soutěž Miss ČR, v současnosti čelí žalobě, kterou na ni podal Miloslav Zapletal za nafocení porno snímků. [celá zpráva] Organizátor soutěže jí kvůli fotografiím odebral titul. Odhalování však Diana již má za sebou. "Už opravdu ne, jsem z toho vyléčená," uvedla.

Související témata:

Související články

Diana Kobzanová se prozatím vyhnula soudu

Krajský soud v Hradci Králové odložil soudní jednání vedené proti neposlušné miss Dianě Kobzanové na dobu neurčitou. Původně se mělo konat 5. února 2004,...

Diana Kobzanová vzdala otočku na molu

Módní maratón Prague Fashion Week odstartoval teprve v pondělí večer v rezidenci pražského primátora Pavla Béma a již si vyžádal drobné potíže. Modely se totiž...

Výběr článků

Načítám