Hlavní obsah

Dceru Micka Jaggera nachytala kamera při milostných hrátkách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Elizabeth Jaggerová, dcera slavného rockera Micka Jaggera, se dostala do nezáviděníhodné situace. Bezpečnostní kamery londýnského nočního podniku ji před pár dny zachytily v okamžiku, kdy se se svým přítelem oddávala milostnému vzplanutí.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 19.5.2018 Den v lese. V Bělském lese. Ředitelství společnosti Ostravské městské lesy a zeleň s.r.o.

Článek

Elizabeth Jaggerová, která v současnosti působí jako modelka, a její milenec, manekýn Calum Best se šli pobavit do baru.

Mezi oběma partnery však v časných ranních hodinách nečekaně přelétla jiskra, které ani jeden z nich neodolal. Schovali se rychle na schodiště, kde se začali se objímat. Jejich touha pak údajně vyvrcholila pohlavním stykem.

Všechno ale zachytily bezpečnostní kamery, záznam se pak dostal do nepovolaných rukou. Když se incident provalil, Elizabeth se u východu omluvila, ze šatny si vzala svůj kabát a okamžitě z místa s ostudou zmizela.

Podle svědků se jednadvacetiletá Jaggerová opila šampaňským, pokud by byla střízlivá, prý by k podobným hrátkám nesvolila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám