Hlavní obsah

Elizabeth Jaggerová byla nucena fotit polonahá

LONDÝN

Modelka Eliazbeth Jaggerová, dcera legendárního Micka Jaggera a manekýnky Jerry Hallové, po pěti letech skrývání tajemství odhalila, že byla nucena fotit polonahá. Uvedla to pro britský časopis Elle Girl.

Foto: BHC Most

24 hodin stolního hokeje

Článek

Dnes dvacetiletá Jaggerová vypověděla, že traumatizující zkušenost prožila ve svých patnácti, kdy dostávala první nabídky. Tehdy pracovala pro fotografku, která si k ní dovolila více, než by bylo vhodné. Jméno ženy však Elizabeth neprozradila.

"Pracovala jsem tenkrát pro ni, ona zašla příliš daleko. Měla jsem si obléci průhledné triko. Šla se mnou na záchod, kde mě fotila," vyprávěla Jaggerová, která je v současnosti tváří kosmetické firmy Lancome.

Na svět modelingu Elizabeth pohlíží kriticky. Odsuzuje skutečnost, že se v něm objevují stále mladší dívky. "Když jsem v modelingu začínala, dívky nebyly příliš mladé. Ale nedávno se to zhoršilo. Některým z těch, které vystupují třeba na molech v Miláně, je třináct let," uvedla s tím, že některé modelky jsou pro toto povolání moc zranitelné, zvláště v tak útlém věku.

Jaggerová loni ohromila veřejnost svou nebezpečnou vyhublostí. Mnozí ji dokonce podezírali, že trpí anorexií. Jakékoliv hladovění však důrazně odmítá. "Jím pětkrát denně. Jen mám rychlý metabolismus," vysvětila modelka.

Reklama

Výběr článků

Načítám