Hlavní obsah

Dánská princezna má nového milence

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KODAŇ

Dánská princezna Alexandra je údajně znovu zamilovaná. Novou lásku našla rok po rozchodu s princem Joachimem. Ve čtvrtek o tom informoval kodaňský list Ekstra Bladet.

Článek

Jednačtyřicetiletá princezna, narozená jako Alexandra Manelyová, se nyní údajně stýká s fotografem Martinem Jorgensenem, který je o patnáct let mladší než ona. Seznámili se už během natáčení televizního speciálu u příležitosti jejích čtyřicátých narozenin, napsal deník.

Pokud by se Alexandra podruhé provdala, přišla by o titul princezny. Alexandra, která se narodila v Hongkongu, má s Joachimem (36) dva syny. Pětiletý Nikolai a tříletý Felix nyní žijí se svou matkou a pravidelně svého otce vídají, napsal deník.

Alexandra a Joachim se vzali v roce 1995. V roce 2004 oznámili rozchod, letos v dubnu se rozvedli. Joachim je mladším ze dvou synů dánské královny Margrethy II.

Reklama

Související témata:

Související články

Dánský princ se rozvádí

Poprvé za posledních 200 let zažije dánský královský dvůr rozvod. Po takřka devítiletém manželství princ Joachim (35) a princezna Alexandra (40) oznámili...

Výběr článků

Načítám