Hlavní obsah

Čínský opilec se procházel po drátech vysokého napětí

Novinky, nčs

Muž ve městě Čchüan-čou na jihovýchodě Číny si vybral velmi nebezpečný způsob k zábavě. Rozhodl se vyšplhat na dráty vysokého napětí, po nichž následně kráčel. K záchraně muže, jenž byl údajně opilý, byly povolány všechny složky záchranného systému, informovala agentura AP a server Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Opilec vylezl na dráty elektrického napětíVideo: AP

 
Článek

Celá událost se odehrála 20. února. Muž vylezl na dráty vysokého napětí a za přidržování se okolních drátů se pohyboval chůzí provazochodce.

Na místo dorazila policie, záchranáři a rovněž hasiči. Ti ihned zařídili vypnutí napájení drátů a pod muže umístili matraci, jež měla ztlumit opilcův případný pád.

Jakmile bylo vypnuto napájení, snažili se hasiči na muže volat megafonem, avšak bez úspěchu. Rozhodli se proto k němu přiblížit za pomoci speciálního vozidla.

Z nemocnice na policii 

Po zhruba třech hodinách se povedlo nešťastníka dostat k jednomu ze sloupů, odkud byl za pomoci hasičů shozen do nafukovací matrace.

Muž, jenž byl převezen do nemocnice, podle dostupných informací osudný den strávil s lahví alkoholu a z incidentu vyvázl bez zranění. Z nemocnice však putoval rovnou na policejní služebnu, kde měl co vysvětlovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám