Hlavní obsah

Číňanka chce zpět přítele, plastiky ji mají změnit na Jessicu Albu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šanghaj

Jednadvacetiletá Číňanka žijící v Šanghaji Siao-čching chce vypadat jako hollywoodská hvězda Jessica Alba. Důvod? Její expřítel totiž tuto herečku zbožňuje a ona ho chce získat zpět. Doufá, že muž jejího srdce ocení toto gesto a rozhodne se k ní vrátit. Zjistila prý totiž, že bez něj nedokáže žít.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Číňanka chce jít na plastiku, aby vypadala jako Jessica AlbaVideo: Reuters

 
Článek

Mladá Číňanka tvrdí, že je od rozchodu s přítelem zcela zničená. Její 28letý partner byl prý nadšeným fanouškem Jessicy Alby, která hrála mimo jiné ve filmech Guru Lásky, Oko či Fantastická čtyřka.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Alba

"Přítel byl Albou doslova posedlý, všude po bytě měl její fotografie a její podobizna zdobila dokonce i pozadí jeho mobilního telefonu. Sice mě nenutil, abych se snažila jako Jessica Alba vypadat, ale vždy mi radil, jak bych mohla vypadat lépe, kdybych se jí v určitých směrech snažila více podobat," uvedla Siao-čching.

 Rozešla se ona

Během společného vztahu si dělala Číňanka make-up stejně jako americká herečka a skoro vždy nosila blonďatou paruku, kterou jí její ex-přítel koupil jako vánoční dárek. Nakonec se s ním rozešla právě proto, že po ní chtěl, aby vypadala neustále jako Alba.

Z rozchodu se však Číňanka nedokázala dostat a na radu svých přátel se chystá podstoupit plastické operace, díky kterým by měla vypadat více jako herečka. Věří, že se k ní poté přítel vrátí.

Plastiku bude mít zdarma

"Nejdříve jsem byla po rozchodu velmi smutná. Po delší době mi moji přátelé začali říkat, že jsem úplně jiná a to v osobním i pracovním životě. Snažili se mi pomoci, ale nic nevycházelo. Proto jsem se rozhodla poslechnout jejich radu a podstoupit plastickou operaci, abych vypadala jako Alba. Došla jsem k tomu, že se pak ke mně přítel snad vrátí," uvedla Siao-čching

Na internetových serverech si dala inzerát a nakonec s provedením podivné plastické operace jedna klinika souhlasila. Přes ostré diskuze a články v tamějších médiích je však klinika připravena kontroverzní plastiku provést, aby ženě pomohla v jejích plánech. A navíc zdarma, aby tak dala na odiv výjimečné schopnosti svých chirurgů.

Než se vzdá, chce udělat vše

"Hodně lidí na internetu mě přesvědčovalo, ať to nedělám. Jiní mi psali, že jsem hloupá, ale jsem členkou mladé čínské generace, která má právo dělat si to, co uzná za vhodné," uvedla Číňanka, která míří nyní za svou rodinou, aby získala její souhlas.

Mladá dívka ale nemá ani v nejmenším jistotu, že se k ní po operacích její milý vrátí. "Nikdy jsem se nesmířila s jeho odchodem. Věřím, že udělám maximum proto, aby mě přijal zpět. A pokud nebude ani to stačit, vzdám se a nechám ho jít. Pak se teprve budu moci pokusit začít znovu sama s vědomím, že jsem nemohla udělat více," uvedla Číňanka.

Reklama

Výběr článků

Načítám