Hlavní obsah

Chycen při činu. Policisté dopadli zloděje, když v cizím domě seděl na záchodě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lakewood

Coloradští policisté na konci února vyjeli ke vloupání a přímo na místě se jim podařilo zloděje dopadnout. Jistě však nepočítali s tím, že jej najdou se spuštěnými kalhotami a sedícího na záchodě.

Policisté chytili zloděje se staženými kalhotami na záchodě.Video: Lakewood Police Department

 
Článek

Policisté z coloradského města Lakewood, které je součástí denverské aglomerace, vyjížděli poslední únorový den nad ránem ke vloupání, na něž je upozornil spuštěný alarm. Když však vstoupili do domu, čekalo je zajímavé překvapení.

„Určitě znáte to přísloví, že chytili někoho se spuštěnými kalhotami“, začíná příspěvek lakewoodské policie na Facebooku. A přestože její členové podle dalšího vyjádření ve službě viděli už hodně věcí, které se dají spojovat se slovem pro tuhé odpadní látky lidského organismu, na toto prý nebyl připravený nikdo.

Zasahující muži totiž podezřelého našli na záchodě, jak sedí na míse. „Zrovna tady ***u, kámo,“ řekl policistům krátce předtím, než jej s namířenými zbraněmi přinutili vstát s rukama nad hlavou, ale s kalhotami stále u kotníků.

Při zatýkání přistižený muž nekladl žádný odpor a byl následně převezen do vazební věznice, kde byl obviněn z vloupání. Lakewoodské policejní oddělení však v textu u videa informovalo, že ještě předtím policisté zloději umožnili si kalhoty znovu natáhnout.

Krádež zlaté záchodové mísy za 137 milionů: V Británii obvinili čtveřici mužů

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám