Hlavní obsah

Chtěl si přivydělat hledáním frisbee v jezeře plném aligátorů. Zemřel

Na lehkou váhu bral varování o výskytu aligátorů muž ve městě Largo na Floridě v USA. Rozhodl se vlézt do jezera Taylor hledat létající talíře, známé pod názvem frisbee, aby je následně zpeněžil. Místo toho však v jezeře našel smrt, píše deník The Guardian. Případem se nyní zabývá policie, podle níž smrt 47letého muže způsobil právě aligátor.

Foto: Profimedia.cz

Kolem jezera Taylor jsou nápisy, které varují před výskytem aligátorů.

Článek

V parku u jezera se nachází hřiště na discgolf, což je zábava podobná golfu, jen místo jamek hráči trefují speciální koše a místo odpalování míčku holí hází frisbee. Dotyčný muž podle policie ve vodě hledal ztracené létající talíře, které chtěl následně prodat.

Podle výpovědí místních hráčů discgolfu není až tak neobvyklé v jezeře spatřit jedince, kteří ve vodě létající talíře hledají navzdory mnoha nápisům, které na výskyt aligátorů upozorňují.

Aligátor v USA zavítal do garáží, policisté na něj naskákali

Koktejl

„Jsou to nešťastní lidé. Někdy se ponoří a vytáhnou 40 disků. V závislosti na kvalitě je můžete prodat za pět až deset dolarů (115 až 230 korun),” popsal pro server Tampa Bay Times 56letý Ken Hostnick.

Podle floridských úřadů, které se specializují na divokou zvěř, se v americkém státě odehrál poslední smrtelný útok způsobený aligátorem v roce 2019.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám