Hlavní obsah

Aligátor v USA zavítal do garáží, policisté na něj naskákali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v americkém Charlestonu ve státě Jižní Karolína měla plné ruce práce s odchytem aligátora, jenž zavítal do tamních garáží. Hned pět zástupců z různých oddělení na něj zezadu skočilo, aby jej znehybnilo a následně zabezpečilo tak, že mohl být přemístěn do volné přírody.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté v Jižní Karolíně přemisťovali aligátoraVideo: City of Charleston Police Department

 
Článek

Charlestonská policie o odchytu a přemístění aligátora informovala na sociálních sítích, kde sdílela několik fotografií i video.

Během nevšední akce byli přítomni rovněž zástupci z agentury CPD Animal Control, kteří dohlíželi na správný postup odchytu zvířete a strážníkům asistovali.

Foto: City of Charleston Police Department

Aligátora se policistům podařilo odchytit a přemístit do volné přírody.

Na záběrech je vidět, jak na aligátora nejprve zezadu skočila žena z CPD Animal Control a následně rovněž čtveřice policistů. To plaza znehybnilo natolik, že mu poté za asistence dalších kolegů mohli zajistit tlamu a nohy a posléze zvíře přemístit zpět do volné přírody.

Snažil se uplavat aligátorovi. Měl víc štěstí než rozumu

Koktejl

Některé uživatele sociálních sítí překvapila skutečnost, že jako první na strunatce skočila žena a až po ní následovali muži. „Dámy mají přednost,“ poznamenala ironicky jedna z komentujících. „Ona je šéf,“ nenechala se v reakci odbýt charlestonská policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám