Hlavní obsah

Chobotnici Paula nahradí v předpovídání výsledků fotbalu psychoprase

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kyjev

Asi nikdo nezapomněl na chobotnici Paula, která v roce 2010 s neskutečnou úspěšností předpovídala zápasy na mistrovství světa ve fotbale. Paul již však nežije, a tak se na jeho místo senzibilní zvířecí legendy cpou další zástupci zvířeny. Po šilhající vačici Heidi, která již také není mezi živými, přichází psychoprase, které prý bude předpovídat výsledky letošního Eura.

Článek

Výsledky evropského šampionátu ve fotbale na Ukrajině a v Polsku bude podle všeho předvídat psychoprase, které vybrala kyjevská radnice. Vepřík by měl dodávat každodenní předpovědi po dobu celého turnaje.

"Unikátní vědma, která se vyzná v tajích fotbalu - pravé ukrajinské prase," tak je opěvováno čtyřnohé stvoření v tiskové zprávě kyjevské radnice.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Fotbalovým mistrem bude Španělsko, věští psychochobotnice PaulVideo: Reuters

Překonat chobotnici Paula však nebude ani v nejmenším jednoduché. Paul totiž správně předpověděl vítěze všech sedmi zápasů, které Německo na mistrovství světa v roce 2010 odehrálo. Správně odhadl také vítěze šampionátu. Mýlil se pouze jednou, počátkem turnaje. Předpovídal ze svého akvária v německém Oberhausenu.

Kyjevská radnice uvedla, že věří, že bude telepatické prase hitem fanouškovské zóny před všemi zápasy.

Reklama

Výběr článků

Načítám