Hlavní obsah

Chlapec má na zádech ocas, lidé ho uctívají jako boha

Novinky, vps

Třináctiletý Ind Aršíd Ali Khan ze státu Paňdžáb je lidmi ze svého okolí označován za reinkarnaci hindského boha Hanumána a je obdobně uctíván. Může za to asi 18 centimetrů dlouhý ocas, který má od narození na zádech.

BEZ KOMENTÁŘE: Třináctiletý Ind má na zádech ocas, lidé ho uctívají jako Boha

 
Článek

Přes týden chodí chlapec do školy, ale o nedělích nebo o prázdninách za ním chodí lidé, kteří věří, že má nadpřirozené schopnosti. Za jeden den jich do jeho domu, který byl přeměněn na svatyni, přijde 20 až 30.

„Ten ocas mi dal bůh. Jsem uctíván, protože se modlím k bohu a plní se tím přání lidí,“ citoval mladého Inda server MailOnline.

„Když mu byl rok a poprvé promluvil, říkal jen jména bohů z různých náboženství. Tehdy jsem si uvědomil, že je v něm něco božského. Přání hodně z těch lidí, co ho navštívili, se vyplnila,“ řekl chlapcův dědeček Iqbal Qureši.

Aršídovi ocas nevadí, naopak, váží si, že ho kvůli němu lidé respektují. I přes své údajné schopnosti má však jeden velký problém – nemůže chodit a je upoután na invalidní vozík. Někteří vidí příčinu právě v jeho výrůstku na zádech, podle lékařů se však pravděpodobně jedná o zatím neidentifikovanou vadu páteře.

I přesto ale uvažuje o odstranění ocasu. V nejbližší době se chystá navštívit lékaře a probrat s nimi možnosti operace. Věří, že i kdyby si ho nechal odstranit, lidé by ho stále uctívali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám