Hlavní obsah

Cestující si na letišti zapomněl mobil, na poslední chvíli ho házeli pilotovi do kokpitu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříliš často vídaná scéna se odehrála na kalifornském letišti v USA. Letadlo společnosti Southwest Airlines bylo téměř připraveno k odletu, když si zaměstnanci letiště u odletové brány všimli zapomenutého mobilního telefonu jednoho z cestujících. Na poslední chvíli jej stihli přes okénko od kokpitu předat pilotovi, který jej následně doručil majiteli.

Foto: MTI

Kokpit letadla. Ilustrační foto

Článek

Nízkonákladová americká letecká společnost Southwest Airlines se pochlubila se záběry z originálního vyřešení nevšedního problému neděli na sociálních sítích.

Na videu je vidět, jak se pilot nahýbal přes otevřené okno od kokpitu, aby na zapomenutý mobilní telefon jednoho z cestujících dosáhl. Ze záběrů je rovněž patrné, že agent na odbavovací ploše musel dokonce povyskočit, aby k předání zařízení mohlo dojít.

„Když si naši zaměstnanci na letišti Long Beach Airport všimli telefonu zapomenutého u odletové brány poté, co všichni cestující byli již na palubě, neváhali. Rychle ho předali našim agentům na odbavovací ploše, kteří s ním vyskočili ke kapitánovi, aby se navrátil ke svému majiteli,“ napsala aerolinka k příspěvku.

Reklama

Výběr článků

Načítám