Hlavní obsah

Cestovka nabízí práci snů: tři sta tisíc za půlroční testování vodních skluzavek

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská cestovní kancelář vyhlásila konkurz na pravděpodobně jednu z nejzábavnějších prací na světě – testování vodních skluzavek. Zájemci musí splnit několik důležitých předpokladů. Nesmí jim například vadit, když se v práci namočí, musí se cítit dobře v plavkách a především musí být blázni do vodních parků.

BEZ KOMENTÁŘE: Tohle všechno čeká na testovače vodních skluzavek a tobogánů

 
Článek

Zájemci starší 18 let, kteří mají trvalé bydliště ve Velké Británii, mohou posílat své přihlášky do konce února. Nestačí však poslat běžný životopis, společnost vyžaduje třicetisekundové video, ve kterém má uchazeč předvést, že právě on je tím pravým.

Z přihlášených bude vybráno pět nejlepších, kteří budou vysláni do vodního parku. Tam budou muset přesvědčit porotu o svých schopnostech ve stylu televizních talentových soutěží. Vítěz pak dostane půlroční kontrakt na deset tisíc liber (asi 310 tisíc korun), navíc mu budou propláceny cestovní výlohy.

Náplní jeho práce bude testování vodních skluzavek ve 20 vodních parcích například v Egyptě, Turecku nebo na Mallorce. Skluzavky bude hodnotit a své zážitky sdílet na různých sociálních médiích. Na konci kontraktu ho společnost odmění sedmidenní dovolenou pro dva.

Testování skluzavek jako zaměstnání není žádnou novinkou, společnost First Choice už jednoho zaměstnávala. Tommy Lynch z Liverpoolu nacestoval za čtyři roky přes 170 tisíc kilometrů a pro Daily Mail uvedl, že práce sice vypadá zábavně, ale vyžaduje víc zodpovědnosti, než si lidé myslí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám