Hlavní obsah

Česká Miss Kateřina Smejkalová obdarovala děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Vítězka soutěže Česká Miss Kateřina Smejkalová v neděli obdarovala děti z dětského domova hračkami. Kromě toho jim také předala počítač, který se stal vítězným předmětem v kategorii Nejoblíbenější hračka. Ceny se udělovaly v Centrálním parku na Kavčích horách v Praze u příležitosti dětské ankety Jetix Kids Awards.

Článek

"Děti z domova v Jetřichovicích u Sedlce byly z Kateřiny doslova nadšené," sdělila Novinkám koordinátorka projektu Jana Bryndová. Na předávání cen byly přítomny i další osobnosti. Pro ocenění Osobnost roku si přišel prezident Václav Klaus, jehož děti zvolily v mužské kategorii, v ženské vyhrála Tereza Maxová.

"Děkuji, že si tolik dětí vzpomnělo na prezidenta a že ho berou vážně," uvedl Klaus. Maxová, která se do ČR dostavila speciálně kvůli předávání cen, byla vítězstvím nadšena.

Syn Bartošové miluje skupinu Kabát

Soupeřilo se i v dalších kategoriích. Nejlepším moderátorem se stal Leoš Mareš, který včerejší show uváděl. Velkou oblibu si u dětí získala skupina Kabát, která zvítězila v kategorii Nejlepší skupina. Teplickým rockerům předal cenu syn zpěvačky Ivety Bartošové Artur, který skupinu zbožňuje.

Děti dále rozhodly o kategorii Nejlepší zpěvačka, tou se stala Aneta Langerová, Nejlepším zpěvákem je Daniel Landa. Nejlepší knihou je pro děti Harry Potter, nejoblíbenější je film Shrek 2. Cenu Nejlepší sportovec získal olympijský vítěz v desetiboji Roman Šebrle.

Na předávání cen vystoupili Dáda Patrasová, Maxim Turublenc či Tereza Kerndlová.  

Související témata:

Související články

Děti si nejvíce oblíbily Terezu Maxovou

Nejoblíbenějšími českými osobnostmi dětí se stal náš prezident Václav Klaus a topmodelka Tereza Maxová, ze skupin je nejlepší Kabát. Vyplynulo to z ankety...

Výběr článků

Načítám