Hlavní obsah

Camilla se zastala Charlese

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Do skandálu, který otřásá Velkou Británií v souvislosti s údajným Charlesovým stykem se svým poradcem Michaelem Fawcettem, zasáhla Camilla Parker-Bowlesová.

Foto: Robert Rohál

Zámek v Holešově je obklopen rozsáhlým parkem s vodními plochami.

Článek

Blízká přítelkyně následovníka trůnu prohlásila, že "její princ by tak hluboko nikdy neklesl", uvedl list The People.

Smithovi se nedá věřit

Smithovo obvinění nazvala Camilla Parker-Bowlesová "odporným nesmyslem alkoholika".

George Smith, veterán války o Falklandské ostrovy a posléze léčený alkoholik, skutečně není obecně vnímán jako příliš věrohodný člověk. Připomeňme, že byl hlavním aktérem už v jiném skandálu u dvora, když tvrdil, že ho znásilnil jiný komorník. Obvinění se však nikdy neprokázalo a Smith byl od dvora vyhozen.

Charles promluví ke svému lidu

"Krize narůstá. Princ Charles a jeho spolupracovníci budou muset jednat " uvedl Robert Jobson, odborník na dění na královském dvoře.

List Independent už uvedl, že je možné, že na radu svých spolupracovníků vystoupí princ Charles v televizi nebo v tisku a vyzve "svůj lid", aby nevěřil těmto pomluvám.

Reklama

Související články

Britský princ Charles změnil adresu

Na honosném londýnském paláci Clarence House vlaje nová vlajka. Svou standartu zde vyvěsil následník britského trůnu princ Charles (54). Čestné místo na paláci...

Princ zkusí usmířit exkomorníka Diany

Syn britského následníka trůnu prince Charlese princ William se v dohledné době setká s bývalým komorníkem své zesnulé matky princezny Diany Paulem Burrellem...

Princ Charles prý měl sex s mužem

Británií otřásá sílící skandál, který může mít podle některých pozorovatelů zásadní dopad i na následnictví trůnu: princ Charles totiž čelí tvrzením,...

Výběr článků

Načítám