Hlavní obsah

Bývalá láska Anistonové prodá její milostný dopis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Bývalý intimní přítel americké herečky Jennifer Anistonové hodlá prodat milostný dopis, v němž mu představitelka Rachel v seriálu Přátelé před více než dvaceti lety vyznala lásku. Prostřednictvím internetové aukce chce exmilenec nabídnout rovněž některé její poznámky či někdejší telefonní číslo.

Článek

Michael Baroni, v současnosti působící jako právník v Kalifornii, tvrdí, že měl s Anistonovu poměr v roce 1984. Tehdy mu bylo šestnáct, Jennifer patnáct let. "Byla velmi zábavná a živá," popsal Baroni Jennifer.

Zamilovaná Anistonová svému objevu tehdy zanechala své telefonní číslo, které napsala červenou rtěnkou na kousek papíru. Právě o něj se budou již v pátek moci zájemci ucházet, a to na internetovém serveru eBay.

Útržek je součástí dalších památek po bývalé lásce. Obsahuje narozeninové přání napsané na kousku toaletního papíru, fotku obou milenců v den seznámení a rovněž milostný dopis napsaný červenou propiskou. To všechno přitom Baroni prodá výhradně tomu, kdo nabídne více než 100 tisíc dolarů.

Baroni uvedl, že se jejich krátký poměr následně přeměnil na přátelství. Od roku 1991 se však neviděli. Tehdy odstartovala hereččina kariéra.

Související témata:

Související články

Anistonová omdlela přímo na 'place'

Hollywoodská herečka Jennifer Anistonová zkolabovala v Chicagu během natáčení nového filmu The Break Up poté, co si stěžovala na nevolnost a bolesti hlavy....

Výběr článků

Načítám