Hlavní obsah

Bude princ Harry hrát pólo profesionálně?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Mladší syn britského následníka trůnu prince Charlese, princ Harry, během víkendu opět dokázal, že na hřišti na pólo je ve svém živlu. Osmnáctiletý sportovec hrál za tým Highrove, který porazil Hurlingham a zvítězil tak v britské Golden Jubilee trophy. Harry svou skvělou hrou dokonce vyvolal spekulace o tom, že by mohl hrát profesionálně.

Foto: Ondřej Záruba
Článek

Princ Harry byl členem týmu na střední škole v Etonu, která vyhrála národní pohár, a vedl reprezentaci britských škol v utkání proti Francii, nedělní turnaj za Highrove byl však zatím nejdůležitějším, kterého se dosud zúčastnil. Opět ukázal, že je na hřišti odvážný a nebojácný.

"Harry je vcelku bláznivý hráč, ale přesně takový člověk musí být, když chce hrát profesionálně," prohlásil jeden z nejlepších britských profesionálních hráčů póla Henry Brett. "Mohl by se klidně stát opravdovým profíkem," dodal.

Odvaha ale něco stojí. Princ Harry si v rámci nedělního zápasu poranil ruku. Pro pohár si šel s obvazem a zranění si chladil ledem. Možná i to byl důvod, proč se po zápase nezúčastnil společného oběda se spoluhráči. Místo oslavy šel radši do stájí, což jeho spoluhráče podle časopisu Hello náležitě mrzelo.

Reklama

Související témata:

Související články

Princ Harry skóroval coby anglický kapitán

Princ Harry skóroval v roli kapitána pólo týmu britských škol ve svém prvním mezinárodním zápase. Přestože hned na počátku utkání proti Francii spadl ze svého...

Výběr článků

Načítám