Hlavní obsah

Britská policie vyjížděla k masové vraždě, našla jen cvičence z kurzu jógy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská policie řešila kuriózní poplach, kdy její příslušníci vyjížděli k ohlášenému případu rituální masové vraždy, na místě ale našli jen cvičence odpočívající po kurzu jógy. Policisty v přímořském městečku v hrabství Lincolnshire zalarmovali vyděšení lidé, kteří viděli v sále osvíceném svíčkami nehybně ležet několik těl. Muži zákona pak na místě pouze konstatovali, že se žádný zločin nestal, napsal v neděli server BBC.

Foto: Profimedia.cz

Poloha šavásána

Článek

Policejní výjezd se sirénami vyděsil učitelku jógy Millie Lawsovou, která vedla hodinu v proskleném sále na přímořské promenádě v městečku Chapel St Leonards. Na závěr svým svěřencům dopřála hlubokou relaxaci, které se říká šavásána nebo také pozice mrtvoly. V tu chvíli prý do sálu nahlédla dvojice kolemjdoucích, kteří si učitelku spletli s vražedkyní a cvičence s oběťmi.

„Myslím, že to tak zvenčí možná mohlo vypadat, protože všichni leželi velmi klidně a uvolněně. Je mi jasné, že představivost asi běžela na plné obrátky,“ komentovala falešný poplach učitelka, které vpád policistů do sálu připadal „surreálný a vtipný“.

Policie uvedla, že oznamovatelé ji informovali s dobrými úmysly. „Na místo dorazili policisté a my s radostí oznamujeme, že nikomu se nic nestalo,“ sdělila mluvčí.

Jóga jí zachránila život. Potíže při cvičení odhalily nádor na mozku

Zdraví

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám