Hlavní obsah

Britovi se zdálo telefonní číslo, jeho majitelku si pak vzal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Čísla, jež se člověku zafixují v hlavě během spánku, většinou končí na nejrůznějších sázenkách nebo tiketech a jsou považována za horký tip na jistou výhru. Zcela jinak však s nimi naložil čtyřiadvacetiletý David Brown z Velké Británie. Ten si doslova vysnil nastávající manželku.

Článek

Před pěti lety se mu zjevilo zcela neznámé číslo mobilního telefonu, které si jasně vybavil i po probuzení. Po celý den váhal, zda je má vytočit. Kuráž dostal až v oblíbeném lokále, kam zašel s přáteli na několik piv. Promluvit si v přeneseném slova smyslu z očí do očí si však stejně netroufnul. Raději poslal stručnou esemesku: "Mohli bychom se zítra sejít?"

Vzápětí se dočkal odpovědi od neznámé ženy. "Kdo jsi? A odkud?" ptala se překvapeně tehdy sedmnáctiletá Michelle Kitsonová z Cambridge. "Bylo to pozoruhodné a dost tajuplné," přiznala nyní novinářům. "Cítila jsem se jako očarovaná. Věděla jsem, že se stane něco zvláštního." Proto souhlasila se setkáním.

Po prvním telefonátu a první schůzce bylo oběma vše jasné. "Byla to láska na první pohled," svěřil se Brown. "Michelle byla přesně ta žena, o níž jsem stále snil."

Dnes jsou už manželé, a i když oba dosud nepochopili, jaká šťastná náhoda je svedla dohromady, nepřestávají jí být vděčni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám