Hlavní obsah

Britney Spearsová pyká za Janetino ňadro

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová má dobrý důvod nenávidět svou kolegyni Janet Jacksonovou, která na finále americké ligy v Houstonu nedávno odhalila pravé ňadro. Americká hudební stanice MTV totiž zostřila podmínky pro vysílání videoklipů, Britneyina písnička Toxic může být proto vysílána až po dvaadvacáté hodině.

Foto: Martin Popelář

NODO Dny nové opery Ostrava. Petr Kotík Místrovská díla.

Článek

Klip Spearsové je pro MTV příliš erotický a dráždivý. Blonďatá zpěvačka je před kamerou oděna do průhledného těsného kostýmu a dovádí s mužem na záchodku v letadle.

"Musíme vždy počítat s kulturním prostředím a zvyklostmi. To je jedno z hlavních kritérií při omezování vysílání videoklipů," uvedla mluvčí MTV a potvrdila, že hlavním podnětem k cenzurování klipů byl skutečně Jacksonové incident.

"Nyní je toto téma ve společnosti velice citlivou záležitostí a my jsme přistoupili k tomu, že vysílání klipu na nějaký čas omezíme," vysvětlila. 

Doplatili na Hitlera

Netrpí však jenom mladičká popová princezna, kromě její písničky bylo z denního programu vyřazeno dalších pět klipů. Do nočního vysílání tak byli přeřazeni třeba zpěváci Blink 182 a Maroon 5 a kapela Incubus, která ve svém videu představuje Adolfa Hitlera jako anděla s křídly, který létá nad davem lidí.

"Je to jen ironie, že kvůli tomu, že někdo odhalí na veřejnosti prs, musí nyní pykat nevinní. My přece ve videoklipu nic neukazujeme. Všichni máme trička," prohodil s nadsázkou kytarista skupiny Incubus Mike Einzigersai.

Reklama

Související témata:

Související články

Jacksonová: Odhalení ňadra bylo naplánované

Zpěvačka Janet Jacksonová, která při nedělním vystoupení na finálovém utkání zámořské ligy amerického fotbalu (NFL) v Houstonu nedopatřením odhalila své pravé...

Výběr článků

Načítám