Hlavní obsah

Britka pojmenovala dceru po lockdownu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro většinu lidí nebyly koronavirové lockdowny ničím příjemným. Ovšem šestatřicetileté Jodi Crossové z britského Wixhams přinesl do života pozitivní změnu. A to tak silnou, že se čerstvě narozenou dceru rozhodla pojmenovat po lockdownu Lockie.

Foto: Profimedia.cz

Jodi Crossová s dcerou Lockie

Článek

Holčička přišla na svět 28. listopadu minulého roku, šťastní rodiče se o svůj příběh podělili s britskými médii. Důvodem, proč se malá Lockie narodila, byl právě koronavirový lockdown.

Jodi Crossová se pokoušela se svým partnerem Robem o dítě už dlouhé měsíce. Teprve během lockdownu se zadařilo. Zatímco pro mnohé to bylo stresující období, manželé zažívali „dobré časy“.

„O dítě jsme se snažili přes rok. Lockdown znamenal, že jsem zůstala doma a Rob podstatně méně pracoval. Myslím, že jsme byli víc uvolnění, protože jsme měli mnohem víc času než normálně,“ uvedla Jodi. „No a pak jsme zjistili, že jsem těhotná,“ dodala s úsměvem.

Ind během lockdownu sestrojil svépomocí letadlo. Pak si s rodinou zaletěl i do Česka

Muži

Když byla Jodi v sedmém měsíci těhotenství, pár se rozhodl vzít. V listopadu 2021 se jim narodila malá holčička a rodiče se shodli na jménu Lockie.

I když je manželům jasné, že jméno ledaskoho překvapí, výčitky nemají. „Pojmenovali jsme ji po dobrých časech, nikoli po špatných,“ uvedla Jodi. „Nikdy nevíte, až si lidé vyslechnou náš příběh, třeba to jméno bude příští rok nejpopulárnější,“ zakončila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám