Hlavní obsah

Brad Pitt odmítá krach svého manželství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americký herec Brad Pitt se ostře postavil proti tomu, že by jeho manželství s Jennifer Anistonovou (35) zkrachovalo. Výrazy "krach" či "selhání" tvrdošíjně odmítá navzdory tomu, že manželé jsou nyní v rozvodovém řízení.

Článek

"Mluví se o tom, jako by (manželství) selhalo," podivil se jednačtyřicetiletý Brad Pitt v rozhovoru pro magazín GQ a zároveň uznal, že svazek s Anistonovou zdaleka nebyl bezchybný. Rozvod přitom považuje za normální, obdobné věci se podle něj někdy stávají.

Herec, který si údajně užívá plně života, si zároveň nedovede představit, že by se měl svou budoucnost svázat s osudem jediné ženy. "Nechápu názor, že by manželství mělo vydržet napořád," uvedl herec, který je známý především z filmů Trója či Ocean´s Eleven.

Jennifer Anistonová podala žádost o rozvod v březnu, dva měsíce poté, co se oba manželé shodli na tom, že jejich svazek nefunguje, jak by měl. Skončilo tak přibližně čtyřleté manželství, které navenek vypadalo velmi spokojeně. [celá zpráva]

Pittovi začala média vyčítat jeho záletnictví s herečkou Angelinou Jolieovou (29), jeho kolegyní ze snímku Pán a paní Smithovi. Tento poměr nikdy nepotvrdil, ale ani zcela nevyvrátil. Brad trvá na tom, že jeho manželství nerozbila milenka, ale rozličné důvody komplexního charakteru. Rovněž podotkl, že jeho vztah k Anistonové i nadále zůstává kladný, vzájemně si zůstali přáteli.

Reklama

Související články

Manželství Brada Pitta je v troskách

Po čtyřech a půl letech končí manželství dalšího z hvězdných párů amerického Hollywoodu. Jak v noci na sobotu oznámily světové agentury, rozchod oznámili Brad...

Rozvodu Pitta a Anistonové brání majetek

Manželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová s rozvodem otálejí zřejmě kvůli majetkovým poměrům, které se jim nepodařilo před svatbou přesně ustanovit ve smlouvě....

Výběr článků

Načítám