Hlavní obsah

Brad Pitt chce být Angličanem

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Brad Pitt vyrůstal ve Springfieldu ve státě Missouri a jako každý typický Američan ze Středozápadu je okouzlen britskými tradicemi a životním stylem. I proto poté, co se jeho partnerka Jennifer Anistonová definitivně osvobodila od role Rachel v televizním seriálu Přátelé, uvažuje o přestěhování do Velké Británie. Hlavním důvodem je skutečnost, že slavný pár plánuje založení rodiny.

Foto: Jan Kaše

Nová kniha, která je od září v prodeji.

Článek

"Na rozdíl od USA jsou britské ostrovy nádherným místem pro výchovu dětí, poměrně klidným, aristokraticky vznešeným," uvedl Brad Pitt v rozhovoru pro britský deník The Sun.

"A právě to mě na Anglii vždy přitahovalo," přiznal herec, který se nijak netají tím, že chce, aby jeho potomci vnímali svět z jiné perspektivy než průměrní Američané.  

Rozšířené obzory

"Kdykoli s nimi budeme moci podnikat výlety do Francie a Itálie, jim otevře široké horizonty a poskytne možnost vést bohatší život," vysvětlil.

Na otázku, kdy s Jennifer plánují příchod prvního dítěte na svět, odpověděl s nefalšovanou anglickou rezervovaností. Prý to bude, až nastane ten správný čas.

"Působit ´very British´ je dnes pro americké celebrity doslova prestižní záležitostí," komentuje hercovy úmysly londýnský tisk.  

Hollywoodské hrdličky Brad a Jennifer nejsou totiž prvními hvězdami amerického showbyznysu, které si zvolily za místo svého pobytu starou dobrou Anglii. Podobný krok mimo jiné učinily už zpěvačka Madonna a herečka a čerstvá matka Gwyneth Paltrowová.

Reklama

Související témata:

Související články

Brad Pitt zachránil život Mattu Damonovi

Herec Matt Damon je nyní vděčný svému kolegovi Bradu Pittovi, který mu prý zachránil život. Obě hvězdy společně večeřely v restauraci v Chicagu, když se Damon...

Jennifer Anistonová je zřejmě těhotná

Jeden z nejsledovanějších hollywoodských párů Jennifer Anistonová a Brad Pitt s největší pravděpodobností očekávají potomka. Překvapivé odhalení provedl...

Brad Pitt: muži by měli nosit minisukně

Herec Brad Pitt se nespokojuje pouze s rolí nejkrásnějšího válečníka, jehož ztělesnil ve válečném velkofilmu Trója. U příležitosti světové premiéry snímku...

Výběr článků

Načítám