Hlavní obsah

Bond Daniel Craig se v novém snímku líbá s mužem

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zatímco v nové bondovce Daniel Craig vystupuje jako svůdce a milovník žen, ve filmu Infamous udělá radost spíše gayům. Tento snímek mající v současnosti premiéru totiž láká diváky mimo jiné také na Danielův herecký výkon, který je okořeněn líbáním s mužem.

Článek

Prvními svědky Danielova líbání s chlapem byli návštěvníci Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách. Snímek Infamous představuje Craiga jako jednoho z brutálních vrahů, kteří zmasakrovali ve státě Kansas rodinu farmáře. Do jejich mysli se snaží proniknout spisovatel Truman Capote a vyprávění použít pro svůj román In Cold Blood. Mezi spisovatelem a vrahem Perrym Smithem, jehož ztvární právě Daniel Craig se vytvoří hluboký vztah. Muži se nakonec v intimní chvíli políbí.

"Nikdy jsem nesnil o tom, že bych políbil Jamese Bonda," tvrdí Toby Jones, který si zahrál spisovatele Capoteho, "teď, když to mám za sebou, můžu říct, že doufám, že jsem jen prvním z mnoha!"

Jenže režisér Douglas McGrath tvrdí, že Danielovi to jako Bondovi v ničem neuškodí. "V našem filmu je to někdo úplně jiný. Mnoho lidí ho dokonce nebylo schopno poznat. Má tmavé vlasy a hraje tak, že ho nepoznáte," míní McGrath.

Reklama

Související články

Fanoušci Bonda nechtějí ošklivého Craiga

Skalní vyznavači legendy agenta 007 se rozhodli organizovaně bojkotovat film Casino Royale s Danielem Craigem v hlavní roli. Na internetu vyzývají další lidi,...

Daniel Craig v Bondovi odhalí své mužství

Herec Daniel Craig (38) se stále potýká se svou novou rolí agenta 007. Fanoušci bondovek ho stále odmítají, a proto přišel s novým odhalením. "Jsem připraven...

Nový Bond vymění tradiční pistoli za samopal

Zbraň nového Jamese Bonda má oproti těm dřívějším daleko větší palebnou sílu. Zatímco si předchozí představitelé slavného agenta Jejího Veličenstva vystačili...

Výběr článků

Načítám