Hlavní obsah

Bohuš Matuš se zakoukal do dcery Marty Kubišové

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Populární zpěvák Bohuš Matuš slaví vánoční svátky tradičně v Písku u svého otce, který přísně dodržuje všechny zvyky. Letos poprvé by ale zpěvák chtěl k štědrovečernímu stolu přivést i svoji přítelkyni. Nedávno ho totiž oslnila dcera legendární zpěvačky Marty Kubišové Kateřina.

Foto: Petr Hejna

Milan Princ

Článek

"Seznámili jsme se teprve nedávno a moc se mi líbí. Prý se líbím i já. Problém je ale v tom, že má přítele. Nic ale není vyloučeno a tak možná do Písku pojede se mnou," řekl Bohuš Matuš.

Na holky nemá čas

Zpěvák se přiznal, že zatím o všechny přítelkyně přišel. Ani jedna nevydržela jeho pracovní temto a časovou zaneprázdněnost. "Pokaždé mi každá z nich nadávala, že jsem pořád pryč, nebo že koukám na jiné holky a pořádně se jí nevěnuji," svěřil se.

Stálá přítelkyně na obzoru

Pravda je, že Matuš je velkým obdivovatelem dívčích půvabů a neumí si bez žen svůj život představit. V jeho blízkosti se krásné dívky pohybují neustále. Taxíka ale pro ně po společně stráveném večeru, tak jak kdysi prozradil Karel Gott, neobjednává.

"Taxíka jsem objednávat pro jedno děvče zrovna včera, ale nikoliv proto, abych se jí rychle zbavil, ale protože strašně pospíchala domů. Musím se přiznat, že děvčata dost střídám. Mě prostě jedny oči neudrží. To už by musely být hodně výjimečné. Teď jsem se rozhodl, že až budu dvakrát nominovaný na Zlatého slavíka a umístím se mezi prvními šesti, tak si teprve nějakou stálou přítelkyni najdu," prozradil Matuš.

Vymyšlený rozhovor

"Makám nyní na plné obrátky, protože připravuji turné. Na pomoc jsem si přizval Jirku Korna a Ilonu Czákovou. A protože v bulvárních časopise vyšly výmysly o mém kamarádovi Pavlu Vítkovi, tak jsem se rozhodl, že i jeho vezmu s sebou. Představil jsem si, jak mu asi bylo, když se dočetl, že s ním odmítám hrát, protože je buzerant. Nejpikantnější na tom všem je, že jsem dotyčné redaktorce z bulvárních novin, kde to vyšlo, vůbec ten rozhovor nedal. Ona si ho prostě celý vymyslela," rozčílil se zpěvák.

Pod čepicí mu není teplo

K nezbytnému módnímu doplňku mladého zpěváka patří kulich nebo šátek. Tvrdí, že jejich zásoba utěšeně roste, ale oblíbil si pouze jednu pokrývku hlavy.

"Mám ve sbírce tři druhy šátků a osm druhů čepiček. Většinou se ale snažím nosit pořád stejnou. On mi i Karel Gott říkal, abych zpíval pořád jednu stejnou písničku, o níž jsem přesvědčenej, a tu abych prosazoval. Tak to dělám stejně i s čepičkami. Horko mi v nich moc není, protože jsem si kompletně oholil hlavu," informoval zpěvá

Reklama

Související články

Matuš odřekl účast v muzikálu Bídníci

Kvůli zdravotním problémům nebude v muzikálu Bídníci účinkovat zpěvák Bohuš Matuš. Který měl ztvárnit Mária. Už několik měsíců ho trápí chronický zánět...

Bohuš Matuš : Hledám starší slečnu

"Před dvěma měsíci jsem se rozešel s dvacetiletou přítelkyní. Dohodli jsme se, že půjdeme každý svou cestou, protože deset let věkového rozdílu mezi námi bylo...

Výběr článků

Načítám