Hlavní obsah

Bodyguard zahanbuje prince Williama

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Dvaadvacetiletý princ William nesmí udělat ani krok bez osobního strážce Billa Noona, který ho pravidelně doprovází na veškeré přednášky a semináře na skotské univerzitě St. Andrews. Při vyučování se dokonce aktivně podílí na jeho průběhu.

Foto: Dita Szabó

Finále soutěže Učeň instalatér 2015 na brněnském výstavišti

Článek

"Stejně jako ostatní se zapojuje do výuky a odpovídá na otázky," uvedl jeden ze spolužáků a dodal, že se na Billa často obracejí přednášející, když si ostatní nevědí s dotazem rady.

Bodyguarda nevyvedla z míry ani změna zaměření studia. Když se totiž jeho svěřenec rozhodl kvůli špatnému prospěchu z dějin umění přesedlat na geografii, Bill šel v jeho stopách. V novém oboru však opět vyniká lépe než princ.

"Kdyby vedení školy souhlasilo s tím, aby si Bill Noon udělal zkoušky, jistě by dosáhl daleko lepších výsledků než William Windsor," poznamenal poněkud zlomyslně jeden z vyučujících a dodal, že ani princ Charles na tom nebyl před časem lépe. Také patřil pouze mezi průměrné studenty, kteří si s učivem příliš nerozuměli. Dnes je ale obecně pokládán za intelektuála.

Reklama

Související témata:

Související články

Zellwegerová chce randit s princem Williamem

Herečka Renée Zellwegerová přiznala svou slabost pro královskou rodinu. Nejvíce si prý váží prince Williama, s nímž by se ráda osobně setkala. Informaci...

Princ William má podle The Sun přítelkyni

Britský princ William má podle listu The Sun první "stálou dívku". Deník uveřejnil fotografie, na nichž 21letý princ lyžuje se stejně starou Kate Middletonovou...

Výběr článků

Načítám