Hlavní obsah

Princ William má podle The Sun přítelkyni

LONDÝN

Britský princ William má podle listu The Sun první "stálou dívku". Deník uveřejnil fotografie, na nichž 21letý princ lyžuje se stejně starou Kate Middletonovou ve drahém švýcarském letovisku. List uvedl, že oba spolu chodí několik měsíců a pokoušejí se vztah udržet v tajnosti.

Foto: Život je dar
Článek

Mluvčí prince Charlese nad uveřejněním článků a fotografií vyjádřil nespokojenost. Řekl, že následník "není rád" a že ho to rozčílilo.  Uveřejnění fotografií porušilo dohodu královského paláce s médii, na jejímž základě si média uložila, že o princi Williamovi budou informovat uvážlivě. Na začátku prázdnin princ Charles a William pózovali pro fotografy s tím, že pak se stáhnou do pozadí. Fotografie Williama s přítelkyní je ovšem dílem paparazziů.

The Sun nesmí prince dál fotit

The Sun proto nebude mít příležitost pořizovat oficiální fotografie královské rodiny, rozhodně nebude moci fotografovat prince Williama při zahájení letního semestru na skotské univerzitě St. Andrews.

Bulvární deník se brání, že fotografie a příběh byly uveřejněny v zájmu veřejnosti, protože přítelkyně prince Williama může být budoucí královnou. Princ William je nejstarším synem následníka trůnu prince Charlese a princezny Diany, která v srpnu 1997 přišla o život při automobilové nehodě v Paříži.

Chodí spolu od Vánoc

Kate Middletonová, které je rovněž 21, údajně už prince navštívila na venkovském sídle v Highrove a ve skotském královnině sídle v Balmoralu. "Má smysl pro humor a má s Williamem mnoho společného," napsal The Sun. List tvrdí, že princ a dcera obchodníka spolu chodí od Vánoc, kdy se Kate rozešla s předchozím přítelem.

Middletonová studuje na skotské univerzitě St. Andrew's stejně jako princ. Podle zdroje, na který se list odvolává, oba spolu s dalšími dvěma přáteli bydlí v domku nedaleko university.

Reklama

Související témata:

Související články

Princ William pobouřil ochránce přírody

Britský princ William pokračuje ve svých afrických prázdninách. Zatímco ale jeho dosavadní výkony sportovního charakteru vzbudily u veřejnosti spíš ocenění,...

Výběr článků

Načítám