Hlavní obsah

Biden objal hollywoodskou hvězdu tak vřele, že herečka musela jeho ruce usměrnit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Americký prezident Joe Biden má na triku další faux pas. Tentokrát nezakopl ani nevzbudil pozornost nejasným či jinak kontroverzním výrokem, ale objal známou herečku Evu Longoriovou před očima nesčetných hostů tak, že umělkyně musela jeho ruce usměrňovat.

Joe Biden velmi vřele objal herečku Evu LongoriovouVideo: Reuters

 
Článek

Vše se podle serveru The New York Post odehrálo v Bílém domě, kam si jeho šéf pozval holywoodskou hvězdu a modelku Longoriovou, známou z televizního seriálu Zoufalé manželky, aby představila svůj režisérský debut Flamin' Hot (volně přeloženo Horký jako plamen).

Téměř 81letý prezident nejprve promluvil k hostům slavnosti a vtipkoval o věkovém rozdílu mezi ním a 48letou umělkyní. Ta je známá jako dlouholetá podporovatelka Bidenovy Demokratické strany.

„Známe se dlouho. Bylo jí 17, když mně bylo 40,“ řekl Biden. Kritici mu později vmetli, že jejich data narození ukazují něco jiného: když Biden slavil čtyřicítku, bylo Evě jen sedm.

Prezident nicméně všem přítomným popřál, aby si projekci snímku dobře užili, načež přistoupil k herečce, která stála po jeho pravici, a překvapivě prolomil jinak velmi přísný protokol stanovující pro podobné příležitosti pouhé podání ruky.

Foto: Jacquelyn Martin, ČTK/AP

Prezident Joe Biden objímá Evu Longorii před promítáním filmu „Flamin' Hot“

Na hranici vnad

Namísto toho prezident, s manželkou Jill za zády, Longoriovou objal, a to tak vřele, že jeho ruce spočinuly na její štíhlé postavě v nebezpečné blízkosti, ne-li na hranici, jejích vnad.

Novopečená režisérka zareagovala promptně. Její ruce vystřelily, aby usměrnily Bidenovy dlaně do úctyhodnější vzdálenosti, a pro jistotu učinila úkrok dozadu.

Zaskočené publikum se podle citovaného serveru usmívalo a zvedalo obočí. Biden poté sestoupil z pódia a šel se s ostatními hosty pozdravit.

Bůh ochraňuj královnu! Biden nezvykle ukončil projev a znova vzbudil rozpaky

Zahraniční

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám