Hlavní obsah

Bezpečnostní kamera v Kalifornii zachytila rodící ženu před svým domem

Těhotná Emily Johnsonová z amerického Vacaville v Kalifornii se nestihla přepravit do nemocnice a porodila na trávě přímo před svým domem. Celý porod zachytila bezpečnostní kamera umístěná u zvonku, píše server agentury United Press International.

Foto: Profimedia.cz

Bezpečnostní kamera na zvonku, ilustrační foto

Článek

Dle vyjádření samotné Johnsonové si s přejezdem do nemocnice společně s manželem hlavu příliš nedělala. Jejich dům se totiž nachází pouhých pět minut od ní.

Právě podcenění situace ale nakonec minulý čtvrtek vyústilo v porod na trávníku na dvorku před domem.

„Kontrakce se mi zkrátily postupně ze tří minut na dvě minuty a pak na minutu během 20 až 30 minut. Pak jsme si uvědomili, že musíme nasednout do auta a urychleně jet do nemocnice,” svěřila se Američanka serveru KCRA-TV.

Přesun už ale nestihla. „Prohlásila jsem, že si lehnu na trávu. Rozhodla jsem se, že to bude moje místo,” dodala Johnsonová, jež porodila za asistence své matky Kristy Sparksové.

Přivolaná ambulance přijela na místo krátce po narození dítěte. „Když ke mně přišli, držela jsem své plačící dítě v náručí. Bylo to neskutečné,” svěřila se se svými pocity.

Žena porodila cizí dítě

Koktejl

Celý porod přitom zachytila bezpečnostní kamera umístěná na zvonku jejího domu. „Jsem ráda, že jsem byla natočená tímto směrem, protože jinak bychom ten videozáznam nikomu nemohli ukázat,” směje se novopečená matka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám