Hlavní obsah

Beckhamův syn dostal španělské dívčí jméno

– MADRID

Syn Victorie a Davida Beckhamových, který se narodil v neděli na madridské klinice, sice nejprve neměl křestní jméno, jeho rodiče to však záhy napravili. Dítě pojmenovali Cruz, které se běžně dává dívkám.

Foto: Pavel Čempěl

Děti z Rafinérského lesíku dovádějí na autíčku s pružinami.

Článek

"Máme chlapce, jeho jméno je Cruz, líbí se nám to," řekl v neděli vpodvečer David Beckham před klinikou, kde navštívil manželku a synka. "Výběr byl těžký, ale oba jsme se shodli právě na tomto jménu. (Syn) je nádherný, je nyní se svými bratry a je viditelně velmi šťastný," nadšeně uvedl fotbalista Realu Madrid.

Lola Oria, španělská jazyková lektorka působící na Oxfordské univerzitě, potvrdila, že Cruz je jméno, které ve Španělsku dává děvčatům. "Ve Španělsku budou mít problémy, protože to je dívčí jméno," uvedla. Jde o starou podobu dívčího jména, které je podle ní pro anglicky mluvící osoby těžko navíc vyslovitelné. Cruz se v hispánském prostředí používá často jako příjmení, nosí jej například herečka Penélope Cruzová.

Cruz přišel na svět císařským řezem v neděli v madridské klinice. [celá zpráva] "Matce i dítěti se daří dobře a rodina by ráda poděkovala lékařům Vidalovi, Gillardovi a celému týmu, který nám pomáhal a podporoval nás," píše se v tiskovém prohlášení manželů Beckhamových.

Když se novináři včera Beckhama zeptali, za jakou zemi bude jeho třetí synek jednou asi hrát fotbal, David odpověděl: "Narodil se tady, ale uvidíme. Upřednostnil bych Anglii, ale člověk nikdy neví," uzavřel.

Reklama

Související články

David Beckham slávě nepropadl

Devětadvacetiletý anglický fotbalista David Beckham uvedl v rozhovoru pro Daily Mirror, že jeho život v záři reflektorů ještě neznamená, že by slávě naprosto...

Beckhamová prozradila den plánovaného porodu

Victoria Beckhamová prozradila datum, kdy přivede na svět své třetí dítě. Chlapec se podle jejích slov narodí 25. února. Bývalá Posh Spice porodí císařským...

Těhotná Beckhamová propadla józe

Na radu své bývalé kolegyně Geri Halliwellové ze skupiny Spice Girls se těhotná Victoria Beckhamová udržuje ve formě pomocí jógy. Geri prý nadbytečná kila...

Výběr článků

Načítám