Hlavní obsah

David Beckham slávě nepropadl

LONDÝN

Devětadvacetiletý anglický fotbalista David Beckham uvedl v rozhovoru pro Daily Mirror, že jeho život v záři reflektorů ještě neznamená, že by slávě naprosto propadl a stal se její obětí. Naopak dokáže odolávat jejím nástrahám.

Foto: archiv nemocnice

Preventivní akce Den pro chlapy proběhne v urologické ambulanci ve 2. patře Nemocnice Prostějov ve čtvrtek 30. listopadu od 14 do 17 hodin.

Článek

David Beckham prohlásil, že život vystavený veřejnosti na očích jej přiměl, aby se stal podezíravější. Dodal, že některé zveřejněné historky ze svého soukromí považuje za "směšné". "Existuje jen pár lidí, kterým mohu důvěřovat," uvedl Beckham.

Fotbalový hráč, jehož manželkou je bývalá zpěvačka Victoria Beckhamová, však podotkl, že by svůj život nijak neměnil. Snad by si přál jen více soukromí pro své dva syny Brooklyna (5) a Romea (2).

Beckham v rozhovoru dále prozradil, že nikdy nezinscenoval pro média příležitosti pro focení, jak to činí jiné celebrity. Nikdy se prý takové hře nepropůjčil, nebyl by to on. "Nelíbí se mi, když jsou všude mé snímky," doplnil.

Reklama

Související témata:

Související články

Victoria Beckhamová čeká třetí dítě

Britská zpěvačka Victoria Beckhamová, jejíž manželství se slavným fotbalistou se na jaře zdálo být v troskách, čeká třetí dítě. Podle londýnského listu Daily...

Beckhamovi zakoupili rezidenci v Španělsku

Ostře sledovaný slavný pár Victoria a David Beckhamovi si dopřál novou nemovitost. Před pár dny manželé koupili rezidenci ve Španělsku, která je vyšla na 6,2...

Výběr článků

Načítám