Hlavní obsah

Bankéř byl v přímém přenosu přistižen při sledování nahotinek

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Práce může být někdy nudná, a tak si ji mnoho zaměstnanců ukrátí brouzdáním po stránkách, na kterých by během pracovní doby správně neměli co pohledávat. Málokdo se však nechá přistihnout tak hloupě, jako australský bankovní úředník. Ten si prohlížel lechtivé fotografie modelky Mirandy Kerr přímo v době, kdy jeho kolega mluvil do živého televizního vstupu.

Článek

Prohlížení nepatřičných obrázků bankovním zaměstnancem viděly v televizi stovky tisíc lidí. Pracovník banky Macquarie si na monitoru prohlížel fotografie pohledné modelky, které mu prý poslal známý na e-mail. Fotografie si nechal na monitoru otevřené i ve chvíli, kdy k němu přišel jeden kolega.

Australský smolař měl navíc tu smůlu, že se krátce před ukončením vstupu podíval přímo do televizní kamery, čímž jasně odhalil svou identitu před celým národem. Nové fotografie Mirandy Kerrové, které vydal magazín GQ, sice byly jistě poutavé, ale zaměstnavatelé muže na to mají jistě jiný názor.

Banka v souvislosti s touto událostí uvedla, že je inkriminovaný případ vyšetřován interně a zaměstnanec bude potrestán.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám