Hlavní obsah

Jessica Simpsonová prý kazí mládež sexem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Rodičovskou asociaci ve Spojených státech rozhořčila zpěvačka Jessica Simpsonová, která má podle jejích zástupců příliš provokativní nápady a vůbec se chová zbytečně vyzývavě. Mohla by mít prý negativní vliv na vývoj dětí a mládeže.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Simpsonová, zpěvačka a v současné době jedna z největších hvězd hudební televizní stanice MTV, před několika týdny uvedla na trh kolekci Dessert Beauty s výrobky pro milenecké páry, které by si přály trochu okořenit svůj sexuální život.

Mezi třinácti přípravky jsou lákavé krémy, které se roztírají po těle, jiné výrobky jsou zase určeny k jídlu a všechny údajně zvyšují sexuální apetit. V obchodech se po nich jen zaprášilo a největší oblibu si získaly právě u teenagerů.

Nabádá k aktivnímu sexu

"Problém vidím v tom, že Jessica se mladým lidem líbí. Předává jim vzkaz, aby byli sexuálně aktivní," vysvětlila pohoršení rodičů Jane Greerová, sexuoložka z New Yorku.

"Nemyslím si, že by se lidé, kteří kampaň vymysleli, zabývali případnými dopady na mládež," dodala sexuoložka.    

Zpěvačka má v sobotu vystoupit v newyorském Central Parku. Koncert byl uspořádán na podporu organizace Skin Cancer Foundation, která bojuje proti rakovině kůže.  

Reklama

Výběr článků

Načítám