Hlavní obsah

Australan léta sázel stejná čísla, a nic. Pak to změnil a trefil jackpot

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnozí sázkaři celá léta zaškrtávají na tiketech stejná čísla v naději, že to jednou musí vyjít. Byl to i případ jednoho hráče ze Sydney, který se ale zničehonic rozhodl, že se od své zvyklosti odchýlí. Navolil proto zcela náhodnou číselnou kombinaci a hned napoprvé vyhrál jackpot.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Sice „jen“ tři miliony australských dolarů (45,6 mil. Kč), což může někomu připadat na jackpot málo, ale kdo by je nebral. Tím spíše, že ta pravá čísla uhodl jako jediný, takže se nemusí s nikým dělit. Samozřejmě kromě státu, který mu to jistě náležitě zdaní.

„Bože, já jsem to všechno vyhrál sám?“ ptal se nevěřícně výherce podle serveru 9News.com. „Velké štěstí, že jsem použil náhodná čísla. Chtěl jsem původně zůstat u stejných, ale pak jsem si řekl, že nejlepší bude to změnit,“ dodal.

Jak s výhrou naloží, zatím přesně neví. Jeho děti se prý ale určitě mohou těšit. „Vždy jsem si říkal, že až jednou vyhraju v loterii, moje děti budou na prvním místě. Pro mou rodinu to bude obrovská pomoc. Je to skvělé,“ jásal novopečený multimilionář.

Podle svých slov vždycky pevně věřil, že dříve nebo později vyhraje pořádný „balík“. „Napovídal mi to můj šestý smysl, takže jsem občasné drobné výhry používal k dalšímu sázení,“ dodal.

Jeho výherní čísla byla 17, 12, 28, 21, 13, 33 a 32 a dodatková čísla byla 22, 9 a 7.

Američan omylem podal dvě sázenky se stejnými čísly. Na každou vyhrál milion dolarů

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám