Hlavní obsah

Angelina Jolieová hodlá navštívit zničenou Asii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Americká herečka Angelina Jolieová u příležitosti filmové premiéry velkofilmu Alexander v Londýně přislíbila, že navštíví zničené oblasti jihovýchodní Asie, které zpustošila ničivá vlna tsunami.

Foto: Staré Hrady
Článek

Angelina Jolieová na premiéře zastínila ostatní osobnosti, a to především režiséra Olivera Stonea a herce Colina Farrella. Místo obvyklých vět, které se při podobných příležitostech pronášejí, začala mluvit o přírodní katastrofě v jihovýchodní Asii. Prohlásila, že se do zdevastovaných oblastí brzy vydá.

"Hodlám jet na Srí Lanku v příštích dvou či třech měsících, jakmile budu moci," prohlásila na dotaz, kdy postižené asijské oblasti navštíví.

Herečka, která se již několik let angažuje v humanitární pomoci potřebných po celém světě, pochválila země za přislib poskytnutí pomoci, ale zároveň upozornila na nutnost pomoci i při ostatních katastrofách. "Nesmíme ztratit ze zřetele všechny problémy po celém světě," sdělila Jolieová. "Stále tu jsou války a konflikty, ať už jde o Irák, Afghánistán či Darfúr," řekla.

Angelina Jolieová hraje ve snímku matku Alexandra Velikého, jehož ztělesnil Ir Colin Farel. V době natáčení se vyskytly informace, že se oba protagonisté sblížili. Herečka však tyto zvěsti vyvrátila. Farrell přitom svým sdělením ponechal alespoň kousek pochyb i nadále žít: "Abych byl upřímný, Angelina je velmi krásná."

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolieová se přestěhuje do Paříže

Americká herečka Angelina Jolieová se svěřila, že se brzy usadí v Paříži. Do města nad Seinou by se měla nastěhovat v únoru příštího roku. Pak se začne také...

Angelina Jolieová se zamilovala do Itala

Srdce devětadvacetileté Angeliny Jolieové nyní patří italskému milionáři, do něhož se americká herečka koncem uplynulého roku zamilovala. Přestože se stále...

Výběr článků

Načítám