Hlavní obsah

Angelina Jolieová přiznala náklonnost k ženám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Angelina Jolieová by se podle vlastních slov klidně mohla zamilovat do ženy. Při rozhovoru tak reagovala na výzvu, aby se vyjádřila ke spolupráci s kolegyní Kate Beckinsaleovou.

Foto: Klášter Plasy

Vzdušníková chodba

Článek

Jolieová v rozhovoru uvedla, že byla Kateinou krásou okouzlena. Navíc prozradila, že jí už v minulosti sexuálně přitahovala jistá kolegyně ze showbyznysu. Pokud by prý na to došlo, klidně by začala se ženou vést společný život.

"Nebudu ji jmenovat, protože se nedávno provdala za muže, ale skutečně jsem pro ni pocítila slabost. Jenže teď už není volná," uvedla Jolieová. Zároveň však dodala, že naopak Beckinsaleová její zájem neopětovala. Přitom Kate ještě loni o Angelině prohlašovala, že je tak nádherná, že "by ji spořádala po lžičkách". Jolieová proto teď zvažuje, zda nedá šanci jedné ze dvou kmoter svého adoptovaného synka Maddoxe.

Svou orientaci na ženy nedávno naznačila také herečka Carmen Electra, která se nechala slyšet, že se jí zalíbila právě Angelina. Tu však Carmen vůbec nepřitahuje, uvedla Jolieová v rozhovoru pro E! Online.

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: Jolieová překonala strach z hadů

Americká herečka Angelina Jolieová se musela ovládnout a překonat obavy z hadů, když jí v německém televizním pořadu moderátor položil kolem krku hada. Do show...

Angelina Jolieová chce adoptovat Afričana

Ačkoliv je Angelina Jolieová hodně nekonformní, její provokativní osobnost má také silně pozitivní stránku. Hluboký soucit se strádajícími ji vehnal do služeb...

Výběr článků

Načítám