Hlavní obsah

Američtí strážníci se museli vypořádat s veverkou s loupežnými sklony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklý zásah čekal minulý pátek policisty z Brockportu ležícího v americkém státě New York. Museli si totiž poradit s veverkou, která se vloupala do jednoho z tamních domů a pochutnávala si na sušenkách, které nalezla v kuchyni.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zlodějská veverka všechny rozesmálaVideo: Reuters

 
Článek

Podle tamní policie přivolal strážníky sám majitel domu s tím, že se k němu vloupala veverka a že si pochutnává na jeho sušenkách.

Záběry pořízené kamerou, kterou měl jeden z přivolaných policistů na svém těle, ukazují, že se jim nedostalo zrovna vřelého zvířecího přivítání. Skoro, jako by veverka vytušila, že si pro ni strážníci přišli, vylekala se a na jednoho z nich skočila.

Všechny zúčastněné incident nesmírně pobavil. Ačkoliv se nezbedná veverka snažila policistům utéct, nakonec se jim zvíře podařilo chytit a následně vypustit zpět do přírody.

„Veverku strážníci odchytili a vypustili bez jakéhokoliv zranění. Majitel domu si oddechl, když byl jeho nezvaný host osvobozen,“ napsalo tamní policejní oddělení na Facebook.

Reklama

Výběr článků

Načítám