Hlavní obsah

Američanka slavila narozeniny polonahá střelbou z auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádně divokou oslavu narozenin prožila třiadvacetiletá Keirra Welchová z Memphisu v Tennessee. Z okna jedoucího automobilu nejméně dvakrát vystřelila do vzduchu, policisté navíc v autě objevili marihuanu a polonahá žena se přiznala i ke konzumaci alkoholu.

Foto: Shelby County Sheriff's Office, Bez zdroje

Keirra Welchová na policejním snímku

Článek

Welchová, která seděla na místě spolujezdce, dvakrát vystřelila z okna na hlavní silnici v hustě obydlené oblasti. Toho si všiml policista jedoucí ve služebním autě po stejné silnici. Při následné kontrole byla v autě objevena pistole Glock 17.

V autě byl objeven sáček s marihuanou, která patřila polonahé ženě. Podle vlastních slov k ní přišla na oslavě narozenin, kde mimo jiné popíjela alkohol. Během zadržení nekladla odpor, naopak se po celou dobu usmívala.

Jak se později ukázalo, objevená zbraň patřila příteli Welchové, který seděl na místě řidiče.

Welchová byla propuštěna na kauci ve výši 7500 dolarů (187 tisíc korun), k soudu se má dostavit 27. září. Obviněna je hned z několika trestných činů, mimo jiné z držení zbraně pod vlivem návykových látek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám