Hlavní obsah

Američanka si koupila dům, hemžil se velkými hady

Značný šok čekal na Američanku Amber Hallovou poté, co se nastěhovala do svého nového domu. Její pes ve zdech vyčenichal hady a žena záhy zjistila, že se jimi nemovitost jen hemží. Na vlastní domov přitom šetřila celý život, teď si ho prý nemůže ani užít. Strach má i z pouhého chození na toaletu, aby se odtamtud nevítaní návštěvníci nevynořili.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když si 42letá Hallová dům v Centennialu v Coloradu kupovala, neměla nejmenší tušení, že půjde o hadí doupě. Plazí nájemníky objevil jeden z jejích psů, když ve sklepě vybalovala krabice. „Přišla jsem se podívat, na co se dívá, myslela jsem, že to bude pavouk. Ve zdi byly dvě díry, ve kterých jsem viděla plazící se hady. Zpanikařila jsem,“ cituje ženu server New York Post.

Hallová popsala nezvané hosty jako neuvěřitelně velké, podle všeho by mělo jít o typ severoamerických užovek, avšak nezvykle vzrostlých. Tito hadi sice nejsou jedovatí, ale i tak mohou člověka kousnout.

Zaplatila za odchyt

Američanka uvedla, že na vlastní dům šetřila celý svůj dospělý život a teď si ho nemůže kvůli hadím okupantům užít. „Stačí jen vlézt do postele, a když se vám povlečení otře o chodidla, okamžitě vyskočíte, abyste se ujistili, že tam nic není,“ líčila Hallová.

Za necelé dva týdny na hady narazila už na nejrůznějších místech. „Jsem vyděšená k smrti,“ uvedla s tím, že už byla nucena zaplatit tisíc dolarů (asi 21 tisíc korun) za odchyt plazů. Zaměstnanec se nechal slyšet, že hadi museli žít v nějaké skrýši pod domem alespoň dva roky, což by vysvětlilo i jejich velikost.

Realitní kancelář, od které si Hallová dům zakoupila, neměla prý o ničem tušení. Na skutečnost by ženu prý upozornila, kdyby hady někdo viděl už dříve.

Had odmítal opustit auto. Museli kvůli němu vymontovat sedadlo

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám