Hlavní obsah

Američanka si 22 let nestříhala nehty, teď doufá, že ji proslaví

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Američanka Jazz Ison Sinkfieldová už 22 let nepoužila na své nehty nůžky, a proto jí dorostly do více než půlmetrové délky, nejdelší z nich mají dokonce 61 centimetrů. Přestože je Sinkfieldová už babičkou, být extravagantní je jí blízké, a jelikož má v oblibě zlato a zlatou barvu celkově, své nehty, které jsou její velkou pýchou, si lakuje právě touto barvou a vylepšuje to ještě červenými a modrými pruhy.

Foto: Profimedia.cz

Jazz Ison Sinkfieldová a její opravdu dlouhé pařáty

Článek

Sama Američanka žijící v Atlantě ve státě Georgia považuje své nehty za boží dar a doufá, že se díky nim proslaví a bude se někdy smět setkat se svými oblíbenými celebritami. Svůj příběh by například i ráda odvyprávěla lidem v oblíbené talk show Oprah Winfreyové.

Foto: Profimedia.cz

Ačkoli je Američanka již babičkou, na výstřednost si potrpí.

Foto: Profimedia.cz

Sinkfieldová má ráda zlatou barvu, lakuje si jí i své nehty. Ty doplňuje červenými proužky.

Foto: Profimedia.cz

Její nejdelší nehet měří 61 centimetrů.

Novinky před časem také informovaly o jiné Američance Lee Redmondové z Utahu, která se dostala díky délce svých nehtů až do Guinnessovy knihy rekordů. Její chlouba měřila dohromady více než osm a půl metru, přičemž nejdelší nehet jí vyrostl na palci pravé ruky a měl 90 centimetrů. V únoru 2009 však měla žena autonehodu, kvůli které o své nehty pěstěné od roku 1979 přišla. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám