Hlavní obsah

VIDEO: Žena přišla při autonehodě o nejdelší nehty na světě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SALT LAKE CITY
Aktualizováno

Američanka Lee Redmondová ze státu Utah, která je zapsána v Guinnessově knize rekordů jako žena s nejdelšími nehty na rukou, přišla o svou chloubu při úterní automobilové nehodě.

Článek

Podle tamního šerifa Dona Hutsona Redmondová při nárazu vyletěla ze svého terénního vozu a s vážnými zraněními byla převezena do nemocnice. Ohrožena na životě prý ale není.

Nehty měřily necelých devět metrů

Lee Redmondová si nehty nestříhala od roku 1979. Podle loňských údajů na internetových stránkách guinnessworldrecords.com měřily dohromady osm metrů a 65 centimetrů. Nejdelší nehet s délkou 90 centimetrů vyrostl Američance na palci pravé ruky.

Že si přestane stříhat nehty, se žena údajně rozhodla, protože na to neměla čas. Své drápy namáčela do olivového oleje, dokud se vešly do nějaké nádoby, a rychlému růstu přizpůsobila i výživu. Ta by podle ní měla být bohatá na bílkoviny. Žena tvrdila, že ji nehty v běžném životě neomezovaly a sama zvládala běžné domácí práce.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám