Hlavní obsah

Američanka přiotrávila svého přítele, aby už byl konečně chvíli zticha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stalo se klasickým internetovým vtipem, že většina zpráv začínající slovy „muž z Floridy“ popisuje nějaký bizarní kriminální čin. Tentokrát je však v hlavní roli žena, konkrétně čtyřiapadesátiletá Alvis Parrishová. Ta už nemohla poslouchat neustále řeči svého přítele a rozhodla se to vyřešit dost nebezpečným způsobem.

Foto: Jacksonville County Sheriff Office

Alvis Parrishová

Článek

Policisté zasahovali v jednom z domů ve floridském Jacksonville minulou střed, informovala minulou středu místní regionální stanice WTLV. Parishová svému příteli, se kterým žije devět let, hodila do pití několik tablet kvetiapinu – léku, který se používá k léčbě schizofrenie, deprese či úzkostných stavů a má výrazné tlumicí účinky.

Její přítel však žádnou takovou poruchou netrpí. Když na místo dorazili strážníci a záchranka, které Parishová sama zavolala, našli ženu sedět před domem. Následně jim sdělila, že svého přítele přiotrávila, protože „nechtěl sklapnout“. Své vysvětlení doprovodila sprškou nadávek.

„Dala jsem mu dost na to, aby zavřel hubu, a pak vás zavolala, aby neumřel. Dělejte si, co chcete, ale když mě odtud neodvezete, tak ho zabiju,“ oznámila překvapeným mužům zákona.

Angličtí policisté se v autě oddávali sexuálním hrátkám. Ignorovali loupež

Koktejl

Ti našli omámeného muže uvnitř. Lékařské vyšetření nejprve odmítal, pak se mu ale udělalo špatně a byl převezen do nemocnice. Jeho zdravotní stav je nyní dobrý. Parrishová byla obviněna z trestného činu otravy jídla či vody za účelem zabití či zranění osoby. První soudní stání je naplánováno na konec prosince.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám