Hlavní obsah

Američance se ve snu zjevila čísla, už třikrát s nimi vyhrála milionový jackpot

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seniorka z amerického Marylandu vyhrála již třetí jackpot se stejnými čísly, která se jí navíc před patnácti lety zjevila ve snu. Podle vlastních slov tak třetí výhru už ani nijak zvlášť neslavila.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Sedmasedmdesátiletá žena z amerického státu Maryland si minulý týden do centrály tamní loterijní společnosti již potřetí přišla pro 50 tisíc dolarů (téměř 1,1 milionu korun), které vyhrála se stejnými čísly.

V tomto případě jde doslova o snovou kombinaci, protože jak výherkyně sdělila serveru UPI, šťastná čísla se jí v roce 2008 zjevila ve snu. „Naše finanční situace tehdy byla napjatá, takže jsem se za výhru modlila. A pak se mi dvakrát v noci zdálo o těchto číslech. A moje víra byla silná,“ vysvětlila již trojnásobná výherkyně.

Konkrétně věří kombinaci 7, 11,33, 35 a 39, kterou pravidelně sází ve hře Bonus Match 5. Poprvé jí tato čísla přinesla jackpot ještě v roce 2008, ale na druhý úspěch si musela počkat až do roku 2019.

Letošní třetí padesátitisícový úspěch už ani příliš neslavila. „Když jsem jsem se dozvěděla výherní kombinaci, připadala mi ta čísla nějaká povědomá. Ale radostí jsem nekřičela, zachovala jsem klid,“ popsala, jako by to pro ni byla již téměř samozřejmost. A doplnila, že část letošní výhry použije na dovolenou a tu druhou pak na zubaře.

Muž vyhrál v loterii přes 10 milionů, za necelý měsíc se to podařilo i jeho matce

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám