Hlavní obsah

Muž vyhrál v loterii přes 10 milionů, za necelý měsíc se to podařilo i jeho matce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na rodinu Williamsových z města Raleigh v Severní Karolíně se usmálo dvojnásobné štěstí. Matka vyhrála velké peníze jen necelý měsíc poté, co ještě o něco větší jackpot bral její syn.

Foto: Jose Luis Gonzalez, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Peggy Williamsová z Raleighu v Severní Karolíně si koupila los za 10 dolarů (220 korun) v supermarketu a dlouho nemohla uvěřit, že na něj vyhrála 500 tisíc dolarů (10,8 milionu korun), informují americká média.

„Asi desetkrát jsem kontrolovala, jestli je to skutečně pravda,“ řekla k tomu později při přebírání výhry.

V kancelářích místní loterijní společnosti to však již vcelku dobře znala. Byla tam totiž už o necelý měsíc dříve se svým 48letým synem Randym, jenž v jiné hře vyhrál jackpot ve výši 518 774 dolarů (11,2 milionu korun). Syn zase na oplátku doprovodil matku při přebírání její výhry.

Rodina původně plánovala, že Randyho peníze použije na opravu bydlení, ale nyní to spíše vypadá, že si koupí dům zcela nový. „Zdá se, že naše rodina je požehnaná,“ zhodnotil stručně Randy události posledního měsíce.

V pátek mu řekla ano, v sobotu vyhrál jackpot v loterii

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám