Hlavní obsah

Američan vytvořil pro dceru dokonalou iluzi Jurského parku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmačtyřicetiletý Lyle Coram, který pracuje v nevadském Las Vegas jako jevištní technik, si pro svou dceru Shelby připravil originální překvapení. V den dívčiných narozenin vytvořil za okny jejich domu dokonalou iluzi Jurského parku. Na videu je vidět, jak Shelby dinosaury s nadšením pozoruje.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Otec vytvořil doma dceři dokonalou iluzi Jurského parkuVideo: AP

 
Článek

Coram agentuře AP prozradil, že narozeninový dárek pro dceru vybíral nejprve v obchodech. Tam se mu ovšem nic nelíbilo, a tak kolem domu nainstaloval projektory, obrazovky a osvětlení tak, aby vytvořil iluzi Jurského parku.

Výsledek vypadá tak realisticky, až by sedmiletá Shelby mohla mít z dinosaurů strach. Technicky zdatný otec však tvrdí, že jeho dcera má narozeniny na Halloween, takže je na děsivé scény zvyklá.

Překvapení podobného rázu je ostatně jeho doménou. Začátkem roku přetvořil pokojíček své dcery na malý soukromý Disneyland. „Tento druh práce je mi přirozený,“ vysvětluje Coram.

Reklama

Výběr článků

Načítám