Hlavní obsah

Snažil se uplavat aligátorovi. Měl víc štěstí než rozumu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovské štěstí měl minulou sobotu muž v brazilském městě Campo Grande, kterého při koupání v tamním jezeře Lago do Amor začal nahánět aligátor. V plaveckém souboji muž sice neobstál, ale i přesto vyvázl pouze s lehkými zraněními, píše britský deník Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na plavce zaútočil aligátorVideo: Reuters

 
Článek

Na záběrech, které poskytla agentura Reuters, je vidět, jak se k muži ve vodě blíží aligátor. Když nešťastník plaza zahlédl, začal okamžitě plavat ke břehu, v souboji však neměl šanci.

„Snažil se rychle uplavat, aligátor ho ale dohnal a pokousal na rameni. Muž pak vylezl na břeh s krvavými šrámy a vyděšeným výrazem ve tváři. Říkal, že o aligátorovi neměl tušení,” řekl agentuře Reuters Willyan Caetano, jenž incident natočil.

Krokodýl mu ukousl prsty na nohou, bolest zaháněl pivem

Koktejl

Podle tamních médií na místo následně přijela záchranná služba, muž si však z nepříjemného zážitku odnesl pouze lehká zranění.

Jezero Lago do Amor, nacházející se v brazilském státě Mato Grosso do Sul, je vyhledávanou turistickou destinací, s ohledem na výskyt aligátorů je v něm však přísný zákaz koupání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám