Hlavní obsah

Agáta Hanychová popírá těhotenství, jako důkaz vypila skleničku vína na ex

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Modelka Agáta Hanychová se snaží všemožně vyvracet informaci, že čeká miminko. Na opening párty nového baru proto předstoupila před fotografy, vypila skleničku vína na ex a zapálila si cigaretu.

Článek

Agáta je podle zákulisních informací na konci druhého měsíce těhotenství. Ona to však popírá a tvrdí, že je to naprostý nesmysl. "Nejsem těhotná. Opravdu nejsem. Dítě nečekám a už fakt nevím jak to dokázat, " zopakovala několikrát Novinkám Hanychová.

Na opening párty nového Coco café disko baru se to snažila dokázat i tím, že vesele popíjela. Víno střídala se sektem a pokuřovala jednu cigaretu za druhou.

Blízký přítel Agáty ale tvrdí, že Agáta se za osm měsíců opravdu stane maminkou. "Když si dá jen jednou pár skleniček vína, tak se nic nestane. Udělala to cíleně. Chtěla tím zamezit spekulacím o těhotenství," tvrdí.

"Má před sebou podepsání důležitého kontraktu a do té doby nic neřekne," dodal blízký přítel Agáty. "Je to blbost," zopakovala Hanychová.

Reklama

Související témata:

Související články

Agáta Hanychová je údajně těhotná

Agáta Hanychová prý čeká miminko. Modelka je podle zákulisních informací ve druhém měsíci. Skutečnosti nasvědčuje i fakt, že na večírcích teď známá pařmenka...

Výběr článků

Načítám