Hlavní obsah

Agáta Hanychová je údajně těhotná

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Agáta Hanychová prý čeká miminko. Modelka je podle zákulisních informací ve druhém měsíci. Skutečnosti nasvědčuje i fakt, že na večírcích teď známá pařmenka vyměnila vodku za nealko. Modelka se již několik měsíců objevuje po boku hráče amerického fotbalu Miroslava Dopity. Agáta těhotenství popírá.

Článek

"Agáta čeká miminko, ještě není ve třetím měsíci a nemá tak za sebou všechna vyšetření, proto zatím mlží," řekla Novinkám kolegyně Hanychové.

Otcem miminka by měl být hráč amerického fotbalu Miroslav Dopita, se kterým Agáta randí jen několik měsíců. Společně se zanedlouho stěhují do domu modelky v Černém volu, který Hanychová rekonstruuje. Dopita již jednoho potomka má. Z předchozího vztahu má dvouapůlletého syna Mirka.

Agáta Hanychové se minulý týden ve čtvrtek objevila na Bohemia sekt párty v Silver café. Známá pařmenka všechny překvapila tím, že sekt a panáky vyměnila za nealko. Česká Paris Hilton je svojí náklonností k alkoholu známá a tak všem bylo jasné, že se něco děje.

Když zahlédla Míšu Noskovou v náručí s její tříměsíční dcerou Eliškou, ihned se k nim hrnula a dlouho pak malou holčičku láskyplně chovala v náručí.

Nepřímo těhotenství Agáty potvrdil i jeden z jejích nejbližších přátel Pavel Novotný. Ten paradoxně také čeká s přítelkyní Veronikou prvního potomka. "Nebudu se k tomu radši vyjadřovat. Musel bych lhát a to nechci," řekl Novinkám Novotný.

Agáta těhotenství popírá. "Nejsem těhotná," říká rázně. Možná si vzala příklad z kolegyně Simony Krainové, která těhotenství také dlouho zapírala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám