Hlavní obsah

Mahulena Bočanová bude v Rodinných poutech psycholožkou

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečce Mahuleně Bočanové nadělila příroda umění naslouchat a porozumět lidským duším. Svých schopností využije v televizním seriálu Rodinná pouta, kde od začátku listopadu ztělesní šarmantní policejní psycholožku.

Foto: Gabriela Culík Končitíková

Literární soutěž Dopis Tomášovi Baťovi

Článek

"Být psycholožkou by mě určitě bavilo. A věřím tomu, že by mi to i šlo. Jsem narozená ve znamení Ryb a takoví lidé mají dispozice k tomu umět naslouchat a vcítit se," řekla herečka.

"Spousta lidí se jim svěřuje, ať chtějí nebo nechtějí, jejich okolí má potřebu a důvěru se jim svěřit a sdělit jim svoje tajemství," dodala.

Úsměv a šarm - past na muže

"Jsem samozřejmě ráda, že v seriálu nebudu hrát sama sebe, jako tomu bylo například u Hany Zagorové, Evy Pilarové či Yvonne Přenosilové. Napsaná role je mnohem lepší a má i více prostoru," vysvětlila Bočanová, která svým šarmem a úsměvem mnoha mužům poplete v seriálu hlavu.

"Opravdu některým mužským postavám v seriálu zamotám hlavu, ale víc neprozradím. Mohu jen slíbit, že nikomu nic nedaruji," předeslala.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám