Hlavní obsah

Ticketpro prodala počítačovou síť prodeje vstupenek

– PRAHA

Společnost Ticketpro, která provozuje stejnojmennou počítačovou síť pro prodej vstupenek, prodala svou technologii Ticketsoft do Maďarska. Kontrakt na dvacet let by měl firmě vytvořit příjem deset milionů korun. Oznámila to mluvčí firmy Barbora Exnerová.

Foto: Nadace Partnerství

Hromův dub z Bohuňovic na Olomoucku.

Článek

Ticketsoft je nová aplikace pro prodej vstupenek, která se brzy objeví i v Česku. Firma zároveň jedná o dodávce systému do dalších zemí.

Maďarsko je prvním trhem, který je Ticketsoftem vybaven. V polovině února začal systém nabízet vstupenky na koncerty Bryana Adamse, Marka Knopflera, Mobyho, skupiny Yes, Johna Mayalla, na show Holiday on Ice, či na Světový šampionát v ledním hokeji.

Ticketpro nabízí vstupenky na téměř 30 prodejních místech a rovněž na internetu. On-line nákup poskytuje v reálném čase.

Reklama

Související témata:

Související články

Intel snížil ceny procesorů Pentium 4

Společnost Intel v pondělí snížila ceny svých procesorů z řady Pentium 4 a Xeon, a to v rozmezí 8 - 21 %. Nejvíce přitom ušetříte u procesorů Pentium 4 2,5 -...

Internet nejvíce láká Španěly

Podle americké výzkumné organizace Nielsen Net se loni na 11 hlavních světových trzích zvýšil počet uživatelů internetu o čtyři procenta. Největší přírůstek 10...

Výběr článků

Načítám